Kivel fogsz találkozni a masszázs során?

Steingart László

edző, masszőr

2015 óta masszőrként is aktívan tevékenykedem, mind a sport- mind a zsírégető masszázs területén sok éves tapasztalattal rendelkezem. Azért sajátítottam el ezt a szakmát, mert edzőként is szerettem volna jobban megismerni az emberi testnek a sporthoz és a masszázshoz való alkalmazkodását és megérteni a testen bekövetkező változásokat.

Személyes motivációm a masszázs során, hogy hatékonyan tudok segíteni a vendégeimnek, akár teljesítménynövelés, regeneráció vagy formásodás a cél és olyan látványos változásokat tudunk eszközölni az emberi testen, hogy az minden körülmény között a legjobb formáját tudja nyújtani.

Hiszem, hogy a megfelelő masszázzsal a sport teljesítmények növelhetőek, az eredmények javulnak és egy olyan jó közérzetet és állapotot tudunk teremteni a vendég számára, amivel boldogan, kiegyensúlyozottan távozik.

Várok szeretettel mindenkit sport- vagy zsírégető masszázsra a Leier FIT-WELL Clubba is!

Sportmasszázs

Mikor és kinek ajánljuk?

Valamilyen fizikai megterhelésre történő felkészítés, teljesítmény-növelés, vagy terhelés utáni regeneráció céljából bárkinek ajánljuk. A technikájának köszönhetően az izomgörcsöket, izomfeszüléseket is hatékonyabban tudjuk kezelni, ezáltal a sportmasszázs az egyik legjobb stresszoldó masszázs fajta is.

A sportmasszázs fizikai hatásai

Intenzitása és mélyre ható, erőteljes fogásai miatt sokkal gyorsabban és tartósabban hat, hiszen növeli a szövetek áteresztő képességét és a mély masszázs megnyitja a szöveti membránok pórusait, ami lehetővé teszi a folyadék és tápanyagok átjutását. A dinamikus fogások segítenek eltávolítani a méreganyagokat, tejsavat, és ösztönzik az izmokat az oxigén-és tápanyag felvételre, ami segíti azok gyógyulását, regenerációját.

A sportmasszázs típusai

Klasszikus sport masszázs – 50 perc – 13.000 Ft

Hátmasszázs – 30 perc – 10.000 Ft

Zsírégető masszázs

Mikor és kinek ajánljuk?

Ha alakformálás a cél, akkor kézi, speciális masszázstechnikával is tudjuk ezt segíteni, hiszen a zsírégető masszázs során a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Azoknak ajánljuk, akik a formásodást a sporton kívül más eszközökkel is szeretnék támogatni.

A zsírégető masszázs fizikai hatásai

A masszázs kúraszerű alkalmazását követően csökken a kezelt testrész(ek) mérete, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. A bőrünk pedig rugalmasabb, feszesebb lesz a zsírsavak ürülése miatt. A fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében a narancsbőr (cellulit) mértéke is csökken.

A zsírégető masszázs típusai

1 alkalom – 50 perc – 13.000 Ft

Zsírégető masszázs kúra (11 alkalom): 130.000 Ft + 1 ajándék

BEJELENTKEZÉS

Időpontfoglalás kizárólag telefonon a 06/30/841-0014-es mobilszámon vagy személyesen a club recepcióján lehetséges!