EDZÉS A SZABADBAN

MIÉRT AZ ABS FITNESS PARK?

Komplex, mindenki által használható, intenzív kardió hatást kifejtő, mozgáskoordináció szintjét is fejlesztő kültéri park 360 m²-en, csodás kilátással.
Kell ennél több?

PROFI EDZÉSMÓDSZER

Az ABS edzésmódszer egy átgondolt tervezés és fejlesztés eredménye, amely a Pilates alapelveit is felhasználja, kiemelt figyelmet szentelve a fokozatosságra, a gyakorlatok tisztaságára és a személyre szabhatóságra.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ

Nem szükséges hozzá előképzettség, hiszen a parkban található információs táblák segítségével kész edzéstervet tudunk összeállítani az alapján, hogy kezdő, haladó vagy épp profi  szinten kívánjuk űzni a sportot.

KÜLTÉRI EDZŐTEREM

Aki a szabadban szeret sportolni, annak tökéletes választás.
A tetőteraszon kialakított 360 m²-es fitness parkban a jó levegőn túl a 360°-os panoráma is adott, hogy kellő motivációval végezzük a funkcionális edzésünket.

MAGYAR FEJLESZTÉS

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy győri szakemberek nevéhez köthető az ABS Fitness Park fejlesztése és gyártása is. A csapat egytől egyig sportolókból, edzőkből, fitness szakemberekből áll, így több évtizednyi tapasztalattal a hátuk mögött építik a fitnessparkokat.

AZ ABS EDZÉSMÓDSZER 6 ALAPELVE

Lépj be az ABS világába!

AZ ABS EDZÉSMÓDSZER 6 ALAPELVE

Lépj be az ABS világába!