MI AZ A BIOSTRENGTH EDZÉSMÓDSZER?

+30% eredmény ugyanannyi idő alatt

A Biostrength, a Technogym új, erőfejlesztő termékcsaládja egy a mesterséges intelligenciát használó szabadalmaztatott technológiának, és a tudományos kutatásnak köszönhetően hozzád igazodik, és 30%-kal jobb eredmény elérését garantálja a klasszikus gépekkel vagy szabad súlyokkal végzett edzésekkel összehasonlítva. A Biostrength lehetővé teszi a számodra, hogy a megfelelő terheléssel és mozgástartományban, helyes testtartással, a megfelelő végrehajtási sebességgel eddzél, és még a szettek, ismétlések számát, valamint az optimális pihenőidőket is meghatározza.

Milyen edzésre
számíthatok?

A 4 elérhető programcél a következő:

Válassz a Tone, Power, Hypertrophy és Strong közül, majd a Biostrength mesterséges intelligencia technológiája személyre szabott programot tervez, amely végig vezet a fejlődés során.

Ez a program a mozgás excentrikus
fázisában növeli a terhelést, amíg az
izomrostok megnyúlnak, amely a
tömeg növelésének funkcionális módja.

Az atlétákéhoz hasonló edzésmód.
A tehetetlenségi pont nélküli ellenállás
használata lehetővé teszi a
robbanékonyság fejlesztését és a teljes biztonságban
végzett maximális erőkifejtést.

A viszkózus ellenállás, amely még
intenzívebbé teszi a gyakorlatot,
amint a végrehajtás sebessége nő.

A rugalmas ellenállás és a fokozatos munkateljesítmény-növelés lehetővé
teszi számodra, hogy folyamatosan
fejleszd az izomtónusodat a teljes mozgástartomány alatt.

Free edzésmód

Ha már tudod mit hogyan tegyél és szeretnéd beállítani a saját programodat, a FREE TAINING móddal gyorsan és könnyedén bejelentkezés nélkül edzhetsz, elég, ha csak beállítod az edzésmódot és a terhelést, valamint az ismétlésszámot, amit elvégezni szeretnél.

Teljes adaptív erősítő edzés

Hatféle ellenállási változatot ajánl számodra, amelyek javítani tudják az általad végzett gyakorlat hatékonyságát. A gép végig vezet az edzés minden aspektusán, hogy biztonságos és hatékony módon maximális eredményeket érhess el: a Biodrive érzékeli, ha túl fáradt vagy és a figyelő funkció automatikusan csökkenti a terhelést, hogy lehetővé tegye számodra a szett végrehajtását. Eközben motivál és bátorítja a jobb eredmények elérését, és a Biostrength jutalomjelvényeket ad, ha új célokat értél el.

Ha szeretnél többet megtudni a Biocircuit edzésről, keresd a clubban a teremedzőinket,
vagy érdeklődj a recepción kollégáinknál!