ERŐSÍTÉS + CARDIO

MINDEN EGY HELYEN, A CÉLODRA SZABVA

Termünkben korlátlanul használhatsz minden eszközt, berendezést, gépet. Ha segítség nélkül edzel, akkor is tudsz kérdezni teremedző kollégánktól, aki profi szakmai háttérrel rendelkezik mind a gépparkunk tekintetében, mind a fitnessvilágában. Próbáld ki bátran mind az emeleti gépparkot, mind a tetőteraszon található ABS Fitness Parkot.

BIOCIRCUIT EDZÉSMÓDSZER

SZEMÉLYRE SZABOTT KÖREDZÉS EGYEDÜL

A BIOCIRCUIT™ személyre szabott edzést kínál az élvonalbeli BIODRIVE technológiának köszönhetően, hogy rövid idő alatt elérd a saját fitness céljaid.

Az irányított program olyan megnyerő élményt nyújt, amely nem igényel módosításokat vagy várakozási időt. Minden, ami a lehető legjobban aktiválja az izmokat, szerepel a körben.

Gyors és hatékony, mindig rendelkezésedre áll, és kész kezdeni Veled együtt.

ABS FITNESS PARK

SZEMÉLYRE SZABOTT KÖREDZÉS CSOPORTBAN

360 m2-es professzionális parkkal várunk a tetőteraszon, ahol minden izomcsoportodat megdolgoztathatod a funkcionális edzés keretein belül.

A csoportos edzések időszakán túl bármikor használhatod egyedül a parkot és az eszközöket, de ha segítséget kérnél, akkor vendég edzőink között több funkcionális edzéssel foglalkozó profit is találsz. Edz a szabadban és töltődj fel közben testileg és lelkileg is!