Mi az a 3D Body Scanner?

A testednek minden alkotóeleme más-más történetet mesél el az életmódodról és arról az útról, amin haladsz. A Body Scanner egy olyan modern technológiával működő, gyors és alapos eszköz, mely 3D-s testalkat-elemzést végez, meghatározza a testösszetételt és segítségével nyomon tudja követni a testen bekövetkező változásokat, így segít elérni az álomalakodhoz fűződő céljaidat.

Mit tud?

A szkenner a leggyorsabb a piacon, a szkennelés ideje mindössze 35 másodperc, majd ezt követően 40 másodperc alatt feldolgozza az adatokat.

A zsírtömeget, sovány izomtömeget, csont ásványianyag-tartalmát, regionális testzsír mértékét (derék és csípő területén), zsigeri zsírt, hidratáltság mértékét méri.

Miért jobb,
mint a többi
scanner?

A Styku Phoenix az egyetlen olyan jellegű szkenner, amely mind a csontösszetétel, mind a zsír, mind pedig az izomtömeg 3D-s mérésére képes, így a rendszeres mérések segítségével betekintést nyerhetsz abba, hogy az edzés, valamint a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás hogyan befolyásolja a csontok egészségét, a zsírégetést és az izomnövekedést. Használata nagyon könnyű, remek a kialakítása, ugyanis itt nincsenek felesleges fogantyúk, melyek akadályozhatják vagy ronthatják a mérés minőségét.

A legtöbb eszköz csak a teljes zsírtömeget méri. Ez a 3D Body Scanner azt is megmutatja, milyen típusú zsír található a testen és hol, illetve nyomon követhető az idő múlásával a különböző zsírok (pl. zsigeri zsír) összetétele és aránya is.


Kiknek ajánljuk?

A Body Scanner használata mindenkinek ajánlott, aki szeretné nyomon követni a testén bekövetkező változásokat. Használata pacemakerrel rendelkező, valamint terhes nők számára is biztonságos, így várunk minden változni vágyót!

IDŐPONTFOGLALÁS

Ha te is szeretnéd kipróbálni a test szkennerünket, akkor kérj időpontot a recepción a 06/30/841-0014-es telefonszámon,
vagy jelezd személyi edződnek, aki tájékoztat a szabad időpontokról!

IDŐPONTFOGLALÁS

Ha te is szeretnéd kipróbálni a test szkennerünket, akkor kérj időpontot a recepción a 06/96/202-244-es telefonszámon vagy jelezd személyi edződnek, aki tájékoztat a szabad időpontokról!