Ismerd meg Silver bérletünk részleteit!

Egy egyedülálló és extra bérletet kínálunk neked edzőinkkel összefogásban, amely informatív és hasznos tájékozottságot kínál a tudatos életmód elsajátításához.

Megalkottuk neked azt a bérletkonstrukciót, amely segítségével nem fogod magad tanácstalannak érezni az életmódváltás és az edzés során.

Kinek ajánljuk?

  • azoknak az új vendégeinknek, akik még soha vagy már nagyon rég jártak edzőteremben és szeretnének szakmai támogatással beépíteni a mindennapokba egy új és követhető rutint,
  • azoknak az új vendégeinknek, akik a meglévőnél magasabb szintre emelnék életmódváltásuk és edzésük minőségét,
  • azoknak a meglévő vendégeinknek, akik növelnék hatékonyságukat az edzésben és az egészséges életmód követésében

Silver bérletünk összeállításában a legfőbb szempontként szerepelt, hogy hosszú távon beépíthető praktikákat sajátíthass el a csúcstechnológia segítségével.

Három hónapos Silver programunk havi lebontásban megvásárolható és egymásra épülő tudásanyagot tartalmaz. Minden hónap alkalmával az első lépés egy edző által vezetett szakmai konzultáció, hogy pontos képet kapj az aktuális fizikai állapotodról és a további szükséges lépésekről a fejlődésed érdekében.

Mit tartalmaz pontosan Silver bérletünk?

Edzőink, akikkel a Silver bérlet konstrukciónk keretein belül együtt dolgozhatsz:

A kitűzött egyéni célod eléréséhez edzőink és a legmodernebb technológiák támogatását vesszük igénybe. Részletes állapotfelmérés, személyi- és csoportos edzés lehetősége, személyre szabott edzésterv, mintaétrend kapcsolódik a Silver bérletkonstrukciónkhoz.

Ha szeretnél többet megtudni Silver bérletünk részleteiről, keress minket elérhetőségeink bármelyikén vagy érdeklődj a recepción kollégáknál!