Benned is sokszor megfogalmazódott már a gondolat, hogy életmódváltásba kezdj, de nem tudod, hogyan is vágj bele helyesen?

Megadjuk számodra a kezdő motivációt és löketet céljaid eléréséhez.

Olvasd el bejegyzésünket, tartsd magad következetesen az alábbi pontokhoz és élvezd az új egészséges életed minden pillanatát!

  1. Határozd el magad! 

Tűzz ki elsőként egy rövidtávú célt: például azt, hogy a következő egy hónapban heti négyszer biztosan célba veszed az edzőtermet, és ehhez szigorúan tartsd is magad!

Az első három hétben valószínűleg nagyobb kihívást jelent majd kitartani az elhatározásod mellett, de ha túl vagy a kritikus 21 napon, sokkal könnyebb lesz minden – ennyi idő kell ugyanis ahhoz, hogy kialakíts egy új szokást az életedben, vagy visszatalálj egy régihez!

  1. Tervezz előre, helyezd bele a hétköznapokba az edzéseket!

Az edzés nagyobb hatékonyságáért ki kell alakítanod egy “menetrendet” az alapján, hogy hányszor tudsz elmenni a terembe egy héten. Mindenekelőtt tudnod kell, hogy a heti 3-4 alkalom az optimális. Fontos ugyanis, hogy adj elég pihenőidőt a szervezetednek az edzések között. Így regenerálódhat a tested az edzések között. A mozgás, főleg a rendszeres edzés a szokásaid javulásához vezethet. Amennyiben kitartó vagy az edzésben és betartod az edzéstervet, előfordulhat, hogy ez az élet más területeire is kihatással lesz. Javulhatnak az étkezési és a munkával kapcsolatos szokásaid, valamint motiváltabb leszel.

Találd meg a számodra motiváló környezetet/közeget!

A hosszútávú motiváltsághoz elengedhetetlen a komfortos környezet és a jó közérzet. Igyekezz megkeresni azt a helyet, ahol minden adott ahhoz, hogy napról-napra jobb legyél. Amennyiben megtalálod a megfelelő edzőtermet, fordulj a teremedzőkhöz bizalommal! Ha nehezen indulsz neki egyedül, akkor csatlakozz egy edző által irányított csoportos tréninghez vagy kérd egy szakember segítségét.

MEGLEPETÉS! DÍJAZUK, HOGY ELOLVASTAD EZT A BEJEGYZÉST (LEGALÁBB EDDIG :)), EZÉRT HA ERRE A BLOGRA HIVATKOZOL A RECEPCIÓN, AKKOR AJÁNDÉK NAPIJEGGYEL MEGLÁTOGATHATSZ MINKET! HA KÉRDÉSED VAN, KERESS MINKET BIZALOMMAL!

  1. Vedd körbe magad inspiráló személyekkel!

Próbáld megtalálni az ideális edzőtársat, ha szükséged van rá, hogy támogassátok egymást az előre haladásban! Abban az esetben, ha nyitott vagy személyi edzésre, válassz olyan edzőt, aki számodra példaértékű és felnézel rá!

Bátran ajánljuk, hogy ezen a ponton csekkold edző kollégáinkat, akik mind emberileg, mind szakmailag példaértékűek: https://www.leierfitwell.hu/szemelyi-edzes/

  1. Csináld azt, amit szeretnél!

Találd meg azt, ami számodra a legszimpatikusabb; próbáld ki magad több edzésformában, ha nyitott vagy társaságra, akkor próbáld ki a csoportos edzéseket, hiszen csapatban mindig minden sokkal könnyebb!

Rengeteg előnyöd származik az életmódváltásból az emberi testre nézve, a legfontosabbak pedig szabad szemmel nem is láthatóak. Az egészségünk megőrzése azonban a legfontosabb ok arra, hogy elkezdjünk mozogni.

Garantáljuk, hogy jobban fogod érezni magad tőle és az életed minden percét kiélvezheted.

Szóval, nekiállsz ma? Amennyiben igen a válasz gyere be hozzánk és vásárold meg bármely bérletünket és vágj bele egy új kihívásba!

További információkat itt találsz a clubbal kapcsolatban: www.leierfitwell.hu

További bejegyzéseink:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhetsz legújabb akcióinkról, szolgáltatásainkról.

Ismerkedj meg edzőinkkel!